Minibike Zeeland kan terugkijken op een geslaagd eerste jaar. Zondag 14 januari vierde de Zeeuwse organisatie haar eerste jaar jubileum met een veertigtal minibike coureurs op de kartbaan in Middelburg.

Een veertigtal rijders kwamen zondag 14 januari naar de kartbaan in Middelburg om samen met Minibike Zeeland het eerste jaar jubileum te vieren. In de ochtenduren werd er in verschillende niveaugroepen – van beginners, hobbyrijders tot de snelle wedstrijdrijders – naar hartenlust gereden.

Na alle actie op de baan stond er rond de middag een heerlijk buffet klaar en vond er een verloting plaats waar prachtige prijzen te winnen waren. Niemand minder dan Ron Pattiasina (bij velen beter bekend als de Superfan van Moto2 coureur Bo Bendsneyder) was naar Middelburg gekomen om de lootjes te trekken en de winnaars bekend te maken.

Evenals de kinderen konden de vaders en moeders vervolgens ook nog een rondje karten waarna de dag afgesloten werd. Geen van de kinderen gingen echter met lege handen naar huis, ze ontvingen namelijk allen van de K.N.M.V nog een presentje.

Minibike Zeeland kan terugkijken op een geslaagde dag ………….Minibiken leeft en groeit in de provincie Zeeland.

Meer info: www.minibikezeeland.nl