Joshua Brookes en Christian Iddon vormen in 2020 het Visiontrack Ducati British Superbike Team. Maandagavond onthulde het tweetal in London hun nieuwe machines voor komend seizoen.

Paul Bird Motorsport wist in 2019 met Scott Redding de titel te behalen in het British Superbike Championship. Het team zag Redding echter vertrekken en de overstap maken naar het FIM Superbike World Championship waar hij komend seizoen samen met Chaz Davies het aruba.it Racing – Ducati Team zal vormen.

Teambaas Paul Bird zag echter niet alleen Redding vertrekken, ook titelsponsor BeWiser verliet het team. Voor beiden is een oplossing gevonden en maandagavond presenteerde Paul Bird Motorsport (PBM) in London haar nieuwe team voor komend seizoen.

Joshua Brookes, achter Redding in 2019 de runner-up in het kampioenschap, zal in 2020 opnieuw als coureur uitkomen voor het team waarbij hij gezelschap krijgt van Christian Iddon als nieuwe teamgenoot.

Naast de twee coureurs werd Visiontrack als nieuwe titelsponsor gepresenteerd en onthulden Brookes en Iddon de kleurstelling van de 2020 VisionTrack Ducati V4 Rs machines waarmee zij komend seizoen op jacht gaan naar de Bennetts British Superbike Championship titel.

Brookes en Iddon zullen eind deze maand tijdens de officiële British Superbike Test in Monteblanco in Spanje voor het eerst in actie komen in deze nieuwe kleurstelling alvorens het 2020 seizoen in het weekend van 10 t/m 12 april van start gaat op het circuit van Silverstone.

 

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App