Jumping Jack, het theaterspektakel met rockmuziek en ronkende motoren over het leven van de bekendste Nederlandse motorcoureur uit de 80-er jaren, welke momenteel te zien is op het TT Circuit Assen krijgt twee extra voorstellingen op 24 en 25 mei aanstaande.

Het publiek is laaiend enthousiast over de momenteel op het TT Circuit Assen draaiende theatervoorstelling Jumping Jack. Veel lovende woorden, fantastische recensies van diverse media vielen de organisatie ten deel en het publiek kwam in groten getale naar de eerste dagen van de voorstelling die op 9 mei van start gingen.

Een groot aantal dagen waren dan ook al snel uitverkocht en ook voor de laatste vier dagen (16, 17, 18, 19 mei) zijn er nog slecht een beperkt aantal toegangskaarten verkrijgbaar. Om iedereen de kans te geven dit eenmalige spektakel mee te maken, heeft BUOG ( het bedrijf dat de organisatie voor haar rekening neemt) besloten nog twee extra voorstellingen te doen op 24 en 25 mei 2019. De kaartverkoop is hier inmiddels voor geopend.

Arrangementen en toegangskaarten zijn te bestellen via www.jumpingjack.nu/tickets

Jumping Jack
Jumping Jack is een grote muzikale en beeldende voorstelling over het leven van de bekendste Nederlandse motorrijder: Jack Middelburg. De motor-muziek-theater show JUMPING JACK, naar de bijnaam van Middelburg, is een spectaculaire voorstelling met veel live-muziek, stunts, professionele cast, dans en amateurs uit Assen en omstreken. In de reeks voorstellingen kunnen per keer 3000 motor, muziek en theaterliefhebbers een unieke voorstelling zien waarin vanzelfsprekend ook op motoren uit de 70-ties geraced gaat worden.

BUOG
De voorstelling is een initiatief van BUOG, Bedenkers en Uitvoerders van Ongewone Gebeurtenissen die daarin nauw samenwerkt met TT-Circuit Assen en veel lokale partijen.

Sfeer
Als de kleindochter van Jack, een kleine 40 jaar na zijn overwinningen, op het TT Circuit Assen komt, duikt zij in de tijd van haar opa en beleeft zij de ups en downs van haar grootvader opnieuw. De roemruchte 70-ties en 80-ties herleven in volle glorie!

jumping-jack

Jumping Jack | foto© Maarten van de Wal

jumping-jack

Jumping Jack | foto© Maarten van de Wal