Sta jij aanstaande zondag tussen de toppers op de startgrid voorafgaand aan de tweede British Superbike wedstrijd op het TT Circuit Assen? Doe mee aan onderstaande prijsvraag en maak kans op deze unieke prijs.

Het komend weekend is het British Superbike Championship te gast op het TT Circuit Assen. Tijdens de vier voorgaande edities dat het evenement te gast was in Assen stonden de races stuk voor stuk bol van de spanning, werden er prachtige duels uitgevochten met na afloop vaak verrassende winnaars.

De Nederlandse ronde van British Superbike Championship is ook dit seizoen de tweede van de laatste drie wedstrijden, die Showdown worden genoemd en waarbij bepaald wordt wie uiteindelijk kampioen wordt, kortom het wordt komend weekend weer smullen voor de liefhebbers van de pure motorsport.

Naast de races zijn er voor de bezoekers volop mogelijkheden voor meet-en-greets, handtekeningensessies en fotomomenten met de coureurs.

Speciale prijs
In samenwerking met het TT Circuit Assen mag Racesport.nl onder haar trouwe bezoekers een wel hele speciale prijs verloten; een gridacces voor de tweede op zondag te verrijden British Superbike wedstrijd.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor deze prijs?

Beantwoord de volgende vraag:

Welke zes British Superbike coureurs hebben zich dit seizoen weten te plaatsen voor Showdown en strijden nog mee voor de 2016 British Superbike titel?

Meld je aan voor de vernieuwde Racesport.nl nieuwsbrief – of als je reeds aangemeld bent vermeld je het mailadres waarop je de nieuwsbrief in het verleden hebt ontvangen – en stuur vervolgens het juiste antwoord voor zaterdagochtend 01 oktober 10:00 uur naar office@racesport.nl .

Onder de juiste inzenders zal de Racesport.nl redactie één gridacces (inclusief twee gratis toegangskaarten voor de zondag) verloten. De prijswinnaar zullen we vervolgens zaterdag later op de dag persoonlijk op de hoogte brengen.

Link: Aanmeldformulier Racesport.nl nieuwsbrief

*Vergeet niet het telefoonnummer in te vullen op het aanmeldformulier of te vermelden in de mail waarop u aanstaande zaterdag bereikbaar bent!!

  • De winnaar is bekend en heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen: Britt Meijer van harte gefeliciteerd!!

 

Tijdschema en volledige uitslagen British Superbikes Assen