Kawasaki Racing Team coureur Leon Haslam zal tijdens de 20e editie van de GAMMA Racing Day, welke op 17 & 18 augustus plaats zal vinden op het TT Circuit Assen, acte de presence geven.

Ter ere van de 20e editie van het evenement heeft GAMMA een nieuw logo laten ontwerpen, dat onlangs door Leon Haslam tijdens het WK Superbike in Assen voor het eerst werd getoond. De aanwezigheid van het Kawasaki Racing Team wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe evenementpartner Kawasaki Benelux.

Henk Salomons van Kawasaki Benelux: ”Ik ben zeer tevreden dat wij als Kawasaki Benelux partner zijn van dit geweldige evenement. Kawasaki maakt motoren met passie. Hoe mooi is het dan dat wij als Kawasaki kunnen bijdragen aan dit mooie evenement waar duizenden mensen op af komen die gepassioneerd zijn met alles wat met motoren te maken heeft. Wij zijn voornemens hier een mooie show van te maken met demo motoren, de Leon Haslam demo op de Ninja ZX-10RR, handtekeningsessies met onze coureur en een kijkje in de Kawasaki Racing Team Pitbox.”

leon-haslam

Leon Haslam toont het nieuwe GAMMA Racing Day logo | foto© LDP

Kawasaki Racing Team WorldSBK en Leon Haslam
Het Kawasaki Racing Team won maar liefst 5 wereldtitels met de indrukwekkende Ninja ZX10-RR. Leon Haslam is regerend British Superbikekampioen en staat met 2 podiumplaatsen op de 5e positie in de tussenstand van het wereldkampioenschap. De 35-jarige Brit stond al 41 keer op het WorldSBK podium waarvan 5 maal als racewinnaar. Haslam, bijnaam ‘Pocket Rocket’, is de zoon van 500cc Grand Prix-coureur ‘Rocket’ Ron Haslam.

20e editie
De GAMMA Racing Day 2019 wordt de 20e editie van het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement in Europa. Met het GRATIS toegangsbewijs verkrijgbaar vanaf eind juni bij onder meer GAMMA Bouwmarkten en op www.gammaracingday.nl trakteert de GAMMA Racing Day op professionele racedagen met een unieke sfeer.

Kaarten voor de paddock zijn online verkrijgbaar vanaf € 5,–tot € 25,–. Kinderen tot 12 jaar hebben GRATIS paddocktoegang.

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App