Keert Ben Spies terug op de circuits als actief coureur?

127
spies
Ben Spies

Ben Spies houdt de gemoederen momenteel aardig bezig. Er zijn namelijk geruchten dat de voormalig MotoGP coureur en World Superbike kampioen werkt aan een rentree als actief coureur.

In het MotoAmerica paddock waren er de afgelopen tijd al veel geruchten over een mogelijke terugkeer van Ben Spies als actief coureur. Volgens insiders zou de voormalig MotoGP coureur en World Superbike kampioen achter de schermen druk bezig zijn met comeback. De Amerikaan zelf wakkerde deze geruchten afgelopen echter nog eens extra aan door op social media een foto te plaatsen van zijn helm en handschoenen inclusief de tekst “Eens kijken of ik het nog kan”.

De grote vraag is nu echter of Spies zelf weer op de motor zal gaan stappen of dat hij in 2018 met een eigen team zijn intrede zal maken in het MotoAmerica – voormalig AMA Superbike kampioenschap.

Een jaar nadat Spies in 2013 definitief zijn helm – de Amerikaan ondervond teveel hinder van zijn aan beide schouders opgelopen blessures – aan de wilgen hing sprak hij nog duidelijke taal: ‘I’ll never race again’  Hoe hard deze woorden drie jaar later nog zijn en of Spies woord houdt zal heel binnenkort dus duidelijk worden!!

 

Let’s see if I can still do this…#alpinestars #hjchelmets #onegoalonevision

Een bericht gedeeld door Ben Spies (@bspies11) op