Na ruim 21 jaar Trackdays4all is het voor oprichter Jeroen Versteeg nu tijd om het ‘stokje’ over te dragen aan een jonge enthousiaste motor(sport)liefhebber met een frisse blik op de toekomst: Kevin Valk.

Jeroen Versteeg is Trackdays4all gestart in 1999 als ‘hobby-project’ omdat er nog maar weinig trainingsmogelijkheden waren voor motorcoureurs. De eerste circuittraining was op Circuit du Val de Vienne en deze traditionele voorjaarstraining organiseert Trackdays4all in 2021 (30 maart – 1 april) nog steeds!

Wat begon als een hobby, om zelf en collega-coureurs te laten trainen voor de wegracecompetities, is uiteindelijk uitgegroeid tot een internationale organisatie met meer dan 15.000 klanten uit heel Europa en track days in Nederland, Frankrijk, Spanje en Portugal. Veel coureurs zijn bij Trackdays4all begonnen als ‘jong’ talent en sommigen zijn zelfs instructeur geworden.

Daarvan is Kevin Valk er ook één. Al op zeer jonge leeftijd met het ‘race-virus’ in aanraking gekomen en via de mini-bikes, 125cc, SuperSport 600 naar het World SBK SuperStock 1000 doorgegroeid waar hij o.a. de WK race op Assen wist te winnen. Na beëindiging van zijn motorsportcarrière 5 jaar geleden, is Valk bij Trackdays4all in dienst gekomen als instructeur, doorgegroeid naar hoofd-instructeur en nu is het dus tijd voor de volgende stap!

Jeroen Versteeg: “Omdat ik al zo lang meedraai op de circuits werd het wel eens tijd om wat anders te gaan doen. In Kevin Valk heb ik een uitstekende opvolger gevonden die Trackdays4all nog verder kan professionaliseren en uitbreiden. Uiteraard blijf ik Kevin de komende tijd nog ondersteunen met raad en daad en zullen jullie me nog regelmatig op de circuits zien. Daarnaast kan ik het zelf natuurlijk ook niet laten om af en toe lekker te racen op de prachtige circuits die Trackdays4all huurt. Wat begonnen is als hobby eindigt weer als hobby…”

Kevin Valk: “Ik ben ontzettend blij en trots dat ik Trackdays4all ga continueren binnen de internationale motorsport. De afgelopen vijf jaar na mijn motorsportcarrière heb ik met veel plezier de persoonlijke videobegeleiding op mij genomen met ons team van ervaren instructeurs. Wij hebben veel cursisten naar de volgende stap geholpen in hun traject naar sneller, vertrouwd en met plezier rijden. Het afgelopen jaar is door COVID-19 erg spannend, maar desalniettemin kijk ik met veel vertrouwen naar de toekomst om Trackdays4all verder te uit te breiden. Bedankt Jeroen voor de afgelopen vijf jaar en bedankt voor het vertrouwen om Trackdays4all naar een volgende stap te brengen.”
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App