Dankzij de KTM PowerWear-collectie van 2019 kunnen trouwe KTM-motorrijders hun passie uiten en tonen dat motorrijden in hun bloed zit. De collectie biedt een gevarieerde keuze aan casual kleding en essentiële accessoires voor wanneer ze niet op hun motor zitten – READY TO RACE is immers een manier van leven!

De nieuwste collectie casual kleding en accessoires van KTM PowerWear is al even divers als de reeks motorrijproducten uit onze oranje fabriek. Zo omvat deze collectie alles van miniatuurmotoren tot handtassen, hoodies tot hoeden, mokken tot matten, zonnebrillen tot schoenen en horloges tot portemonnees. Deze producten zijn stuk voor stuk ontworpen voor fanatieke KTM-fans voor wie het leven niet snel genoeg kan gaan.

De catalogus bevat meer dan 160 items verspreid over meer dan 100 pagina’s en is bedoeld voor alle motorrijders, motorcoureurs en fans, ongeacht leeftijd en geslacht. De catalogus is ingedeeld in negen aparte collecties om perfect aan te sluiten bij de houding en ambitie van de beoogde gebruiker: Radical, Pure, Unbound, Emphasis, Replica, Orange, Mechanic, X-BOW en Kini-RB.

Probeer zelf de collectie KTM 2019 PowerWear Casual & Accessories bij een KTM-dealer bij jou in de buurt en neem meteen een catalogus mee. Je kunt de collectie natuurlijk ook online bekijken op www.ktm.com.


Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App