Woensdagavond 26 juni is het zover, dan maken we de winnaar bekend van de Meet and Greet met Valentino Rossi tijdens de Motul TT Assen. Ben jij een trouwe (of toekomstige) Racesport.nl Supporter en steun jij het werk van de Racesport.nl redactie? Wees er dan snel bij, want er rest nog slechts 1 dag om u aan te melden!!!

Altijd al eens Valentino Rossi persoonlijk willen ontmoeten, hem het hemd van het lijf willen vragen, een handtekening van hem willen scoren en samen met de negenvoudig wereldkampioen op de foto willen gaan. Ben jij één van de vele trouwe (of toekomstige) Racesport.nl Supporters, dan kan deze wens zomaar eens voor je in vervulling gaan tijdens de 2019 editie van de Motul TT Assen.

Als blijk van waardering en dank voor jullie support mogen we namelijk in samenwerking met TT Circuit Assen en Monster Energy deze wel hele bijzondere en unieke prijs verloten.

Wat moet je doen om voor deze prijs in aanmerking te komen. Niet veel, heb jij een sinds 1 juli 2018 tot heden een vrijwillige bijdrage overgemaakt ter ondersteuning van het werk van de Racesport.nl redactie. Stuur ons dan een mail via office@racesport.nl, voeg daarbij een kopie van de reeds gedane betaling inclusief naam, adres, woonplaats en telefoonnummer waarop we je na afloop van de trekking kunnen bereiken. Het uiterste tijdstip van inzendingen is woensdag 26 juni 2019 om 12:00 uur.

Woensdagavond 26 juni 2019 zullen we uit alle inzendingen door een bekend coureur de winnaar laten trekken. Het blijft echter niet bij deze ene HOOFDPRIJS, want naast deze fantastische Meet and Greet met Valentino Rossi mogen we ook nog eens vijf Racesport.nl Supporters blij maken met twee gratis toegangskaarten (staanplaatsen) voor zondag 30 juni, de wedstrijddag van de 2019 editie van de Motul TT Assen.

Nog geen Racesport.nl Supporter en toch kans willen maken op deze wel heel unieke prijs? Dat kan als u zich tijdens de actie alsnog aanmeldt als Racesport.nl Supporter. Hoe, dat leest u in de volgende alinea.

Racesport.nl Supporter
Naast de zakelijke adverteerders is er voor de trouwe Racesport.nl bezoeker ook een mogelijkheid om het werk van de Racesport.nl te ondersteunen en te waarderen. Dit kan middels een vrijwillige bijdrage. Met een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich zelfs met recht een trouwe Racesport.nl supporter noemen en dingt u gedurende het jaar ook nog eens een aantal keren mee naar leuke prijzen welke via speciale acties op de website bekend gemaakt zullen worden.

Ook Racesport.nl Supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink: ING – Betaalverzoek

 

Handige links Motul TT Assen :

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
TT Festival Assen
Fotoverslag – donderdag
Fotoverslag – vrijdag
Fotoverslag – zaterdag
Fotoverslag – zondag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App