Voor Lazer Helmets, de oudste helmenfabrikant ter wereld, zijn veiligheid en kwaliteit hoofdzaak. Maar dit niet alleen tijdens het rijden. Vandaag is Lazers slogan ‘Protect your Freedom” meer dan ooit toepasselijk. Om hun klanten beter te beschermen stelt Lazer de RedClean voor, een onmisbaar gereedschap om motorhelmen in minder dan 20 seconden te ontsmetten!

RedClean is een Lazer-rood vat waarin een krachtige UV-C lamp is gemonteerd, die de binnen- en buitenkant van een helm rechtstreeks en door weerkaatsing bestraalt. UV-C stralen doden bacteriën, virussen en andere micro-organismen.

Deze behandeling is een aantrekkelijk alternatief voor ontsmettingsmiddelen omdat het geen gebruik maakt van chemische stoffen. Alle helmen die door klanten zijn geprobeerd kan men onmiddellijk na ontsmetting in de RedClean ook weer droog in de schappen terugzetten. Ook alle helmen die door klanten worden teruggestuurd kunnen snel behandeld worden zodat anderen ze onmiddellijk weer kunnen uitproberen.

lazer-redclean

Protect your Freedom, be RedClean


RedClean is zo eenvoudig te gebruiken dat klanten het in de winkel ook zelf kunnen doen.

Dit zijn andere tijden en er gelden nieuwe normen. Met de Lazer RedClean kunnen winkeliers hier op een innovatieve manier (patent aangevraagd) aan beantwoorden. De RedClean verzekert de bescherming motorrijders: zij kunnen met vertrouwen bij hun winkelier terecht.

                  Protect your Freedom, be RedClean.
Voor verdere informatie kunt u terecht bij ad@lazerhelmets.com en +32 (0)10 300 308

 

 

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App