LCR Honda team presenteert kleurstellingen voor 2023

2429
De RC213V's van het LCR Honda team | © LCR Honda

Het LCR Honda Team heeft dinsdagmiddag de kleurstellingen voor 2023 gepresenteerd. Met Alex Rins rijdend voor het LCR Honda Castrol team en Takaaki Nakagami voor het LCR Honda Idemitsu team heeft het team al een aantal seizoenen twee verschillende kleurenschema’s.

Middels twee leuke video’s heeft het LCR Honda Team dinsdagmiddag haar kleurstellingen voor 2023 gepresenteerd. Vanwege twee verschillende titelsponsoren zien de twee Honda RC213V’s er al jaren verschillend uit, waar ze onderhuids uiteraard identiek zijn. Een slimme strategie van teameigenaar Lucio Cecchinello die naast twee verschillende titelsponsoren ook andere sponsoren gedurende het seizoen meer aandacht geeft.

Nadat Alex Márquez twee seizoenen voor het LCR Honda Castrol team heeft gereden is de Spanjaard vertrokken naar Gresini Racing Ducati. Zijn plaats wordt ingenomen door landgenoot Alex Rins die vanwege het vertrek van Suzuki op zoek moest naar een nieuwe werkgever. Bekijk de video LCR Honda Castrol met Alex Rins hieronder.

Takaaki Nakagami is al sinds 2018 in dienst van het LCR Honda Idemitsu team. De Japanner begint aan zijn zesde seizoen in de MotoGP klasse op de Japanse machine met Japanse hoofdsponsor. Bekijk de video van LCR Honda Idemitsu met Takaaki Nakagami hieronder.