De blessures van Leon Camier, opgelopen tijdens een crash met Thitipong Warokorn tijdens de Superpole race in Buriram, vallen mee. De Moriwaki Althea Honda coureur heeft dan ook aangegeven er over ruim een week tijdens de derde ronde van het FIM Superbike World Championship op Motorland Aragon gewoon weer bij te zullen zijn.

Leon Camier raakte bij de crash op het Chang International Circuit geblesseerd aan zijn rechterknie en moest daarom later op dezelfde dag de tweede World Superbike race van de Pirelli Thai Round aan zich voorbij laten gaan.

Terug in Europa heeft de Moriwaki Althea Honda coureur een reeks medische controles ondergaan, controles die gelukkig hebben bevestigd dat de schade aan zijn knie niet dusdanig ernstig waren dat er een operatie noodzakelijk was.

Hoewel Camier’s knie momenteel nog steeds gezwollen en pijnlijk is, zal de in Andorra wonende Brit binnenkort beginnen met enkele lichte oefeningen en fysiotherapie, met als doel om er tijdens de eerste Europese ronde van het kampioenschap (in het weekend van 5-7 april) in Aragón weer bij te kunnen zijn.

 

Handige links Motocard Aragon Round:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App