‘Littekens’, het ongecensureerde verhaal van motorcoureur Joey Litjens

9817
joey-litjens
Cover ‘Littekens’, het ongecensureerde verhaal van motorcoureur Joey Litjens

Nadat Joey Litjens eerder dit jaar samen met Erik Houben het boek ‘Zo werkt de MotoGP’ uitbracht verschijnt er op 14 juni een nieuw boek op de markt over de voormalig Grand Prix coureur met de titel ‘Littekens’, een biografie over het leven van de talentvolle Nederlandse wegracecoureur die een abrupt einde zag komen aan zijn actieve wegrace carrière. Beiden boeken zijn vanaf heden o.a. te bestellen via de Racesport.nl/shop.

‘Littekens’
Joey Litjens leeft zijn jongensdroom. Hij was als coureur actief in het wereldkampioenschap en is vastberaden om de absolute wereldtop te bereiken. Op Hemelvaartsdag in 2009 komt er echter een abrupt einde aan zijn carrière als hij tijdens een training op het stratencircuit in Hengelo (Gld) met ruim 200km per uur op een boom knalt en ernstig zenuwletsel oploopt.De droom om de absolute top te bereiken maakt plaats voor een nieuwe, harde realiteit: een zware revalidatie, rouwen om zijn plotseling overleden vader, maar ook een comeback op de racemotor. Wat volgt is een tijd van waanzin met seks, drank en drugs. En dan weer een crash. Opnieuw ontwaakt Joey. De waanzin maakt plaats voor zingeven. Aan zijn eigen leven, dat van (ex-)verslaafden, mensen met een lichamelijke beperking en eenieder die wil leren van Joey’s verhaal. In zijn boek vertelt Joey dat verhaal, ongecensureerd en vol positieve energie. Een spannend boek voor wie van racen en actie houdt, een inspirerend verhaal voor wie is gevallen en weer op wil staan.

Het boek dat 14 juni aanstaande verschijnt is vanaf heden o.a. te bestellen via de Racesport.nl/shop. Speciaal voor de Racesport.nl bezoekers zal Litjens het boek persoonlijk signeren.

‘Littekens’

  • Auteur: Joey Litjens
  • Uitgeverij: Volt
  • NUR: 491
  • Prijs: € 25,00– inclusief verzendkosten
  • Bestellink: Littekens

Zo werkt de MotoGP
Zo werkt de MotoGP is hét cadeauboek voor alle fans van motorsport – of je nu een toerrijder bent of een doorgewinterde liefhebber en bezoeker van de TT in Assen. Het boek van de hand van Erik Houben en Joey Litjens is tevens te bestellen via de Racesport.nl/shop

  • Auteurs: Erik Houben, Joey Litjens
  • Uitgeverij: Volt
  • NUR: 480
  • Prijs: € 28,00– inclusief verzendkosten
  • Bestellink: Zo werkt de MotoGP

Racesport.nl/shop
In de Racesport.nl/shop worden verschillende motor- en race gerelateerde artikelen aangeboden. Het assortiment wordt nog regelmatig uitgebreid.

Nog geen leuk vaderdag cadeau of nog geen merchandise van onze Nederlandse helden voor de 2024 editie van de Dutch TT? Neem dan snel een kijkje in de Racesport.nl/shop en wie weet kun jij jouw vader zondag 16 juni verrassen met een prachtig race gerelateerd cadeau.Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instagram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.