Live vanuit de F1 paddock in Bahrain: Pramac Racing teampresentatie

882

Woensdagmiddag 28 februari is het de beurt aan Pramac Racing om haar plannen voor het 2024 MotoGP seizoen te presenteren. Het team met in 2024 Jorge Martin en Franco Morbidelli binnen de gelederen heeft een wel hele speciale locatie uitgezocht voor deze presentatie, namelijk de F1 paddock in Bahrain. De presentatie is o.a Live te volgen via bovenstaande Livestream.

Pramac Racing is woensdagmiddag 28 februari het laatste MotoGP team dat voorafgaand aan het 2024 MotoGP seizoen haar team zal presenteren. Het team heeft een bijzondere locatie uitgekozen, namelijk de F1 paddock in Bahrein, de locatie waar komend weekend het 2024 F1 seizoen van start gaat.

Tijdens deze speciale teampresentatie zullen Jorge Martin en Franco Morbidelli niet alleen de kleurstelling van hun Ducati GP24 machines onthullen, presentator Suzi Perry zal namelijk vergezeld worden door MotoGP Legend Giacomo Agostini terwijl naast de twee genoemde coureurs en teammanager Gino Borsoi ook Pramac CEO Paolo Campinoti en Stefano Domenicali, CEO van de Formula 1 Group aan het woord zullen komen.

De presentatie op het Bahrain International Circuit begint om 19.00 uur plaatselijke tijd (17:00 uur Nederlandse tijd), de livestream daarentegen zal kort daarvoor al beginnen.Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instagram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.