LIVE VIDEO: OW Cup races TT Circuit Assen live te volgen

180
manouk-van-ooijen
Manouk van Ooijen | foto© Jan Timmermaan

Zaterdag 12 september wordt op het TT Circuit Assen de derde ronde van het 2020 OW Cup-seizoen verreden. Via onderstaande video zijn de races zaterdagmiddag LIVE te volgen.

Zaterdagochtend werden op het TT Circuit Assen de kwalificaties verreden en het waren Colin Nuijens (ONK ProCup 1000), Quintin Koers (ONK SuperCup 600), Jens de Wulf (ONK SportCup 1000),Joey Schoe (ONK ProCup 600) en Danny van der Sluis (ONK SuperCup 1000) die het snelst waren en later vandaag vanaf de pole aan de races mogen beginnen.

De start van de eerste wedstrijd staan gepland om 15:23 uur en alle races van deze dag zullen LIVE te volgen zijn.

Onderstaand het wedstrijdschema:

  • 15:23 uur ONK ProCup 1000 Race
  • 16:01 uur ONK SuperCup 600 Race
  • 16:39 uur ONK SportCup 1000 Race
  • 17:17 uur ONK ProCup 600 Race
  • 17:55 uur ONK SuperCup 1000 Race

Vanaf 15:15 uur zullen de race live te volgen zijn via onderstaande video.

 

Handige links OW Cup Assen 12-09-2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
FotoverslagBent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App