Ducati is de eerste fabrikant dat haar MotoGP plannen, team en kleuren voor komend seizoen zal presenteren. De presentatie staat gepland op donderdagavond 23 januari om 20:00 uur. De presentatie zal LIVE te volgen zijn via o.a. Racesport.nl.

Andrea Dovizioso en Danilo Petrucci vormen in 2020 het Mission Winnow Ducati Team. Het tweetal zal donderdagavond officieel gepresenteerd worden tijdens de door Ducati georganiseerde teampresentatie vanuit het nabij de Ducati fabriek gelegen Palazzo Re Enzo, Bologna in Italië. De lancering begint donderdagavond om 20:00 uur lokale tijd en is LIVE te volgen via o.a. Racesport.nl.

Klik op onderstaande video om de Ducati Team presentatie LIVE te volgen:


Na afloop van de live-uitzending zullen we vanzelfsprekend uitgebreid verslag doen van de presentatie middels verslagen, interviews en uiteraard een uitgebreid fotoverslag waarin de nieuwe Ducati MotoGP machines in hun nieuwe kleurstelling voor komend seizoen te zien zullen zijn.

 


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App