Marini wint Moto2 race in Catalunya, Bendsneyder zeventiende

50
luca-marini
Luca Marini - Catalunya | foto© motogp.com

Luca Marini heeft zondagmiddag de Moto2 race van de Gran Premi Monster Energy de Catalunya op zijn naam geschreven. De Sky Racing Team Vr46 coureur kwam als winnaar over de finish voor Sam Lowes en Fabio di Giannantonio. NTS RW Racing GP-coureur Bo Bendsneyder passeerde in deze race als zeventiende de finish.

De Moto2 race op Circuit de Barcelona-Catalunya is zondagmiddag gewonnen door Luca Marini. De Italiaan verwees na een spannend duel Sam Lowes naar de tweede plaats terwijl Fabio di Giannantonio op ruim drie seconden van het tweetal de derde plaats voor zich opeiste.

Jorge Navarro passeerde als vierde de finish voor Joe Roberts, Enea Bastianini, Marco Bezzecchi, Aron Canet, Marco Ramirez en Marcel Schrötter.

Bo Bendsneyder passeerde in deze race als zeventiende de finish.

Racesport.nl Liveblog
Een uitgebreider verslag en meer details van deze derde en afsluitende dag van de Gran Premi Monster Energy de Catalunya is te vinden in de Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog – zondag.

 

Handige links Gran Premio TISSOT dell’Emilia Romagna e della Riviera di Rimini 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
FotoverslagBent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App