Matteo Ferrari wint FIM Enel MotoE World Cup race in Misano

75
fim-enel-motoe-world-cup
FIM Enel MotoE World Cup podium Misano (1) 2020 | foto© motogp.com

Matteo Ferrari heeft zondagochtend op het Misano World Circuit Marco Simoncelli de FIM Enel MotoE World Cup race op zijn naam geschreven. De Italiaan was in de zeven ronden tellende race het snelst voor de Belg Xavier Simeon en de Zwitser Dominique Aegerter.

Zondagochtend even na 10:00 uur openden de FIM Enel MotoE World Cup coureurs in Misano de wedstrijddag van de Gran Premio Lenovo di San Marino e della Riviera di Rimini met hun slechts zeven ronden tellende race.

Het was Matteo Ferrari die aan het langste eind trok en als winnaar de finish passeerde voor Xavier Simeon, Dominique Aegerter, Jordi Torres en Mattia Casadei.

De zesde plaats in deze race werd een prooi voor Mike di Meglio gevolgd door Alessandro Zaccone, Alex de Angelis , Tommasso Marcon en de vanaf de laatste plaats op de grid vertrokken Eric Granado.

Stand kampioenschap
Na drie verreden races gaat Aegerter aan de leiding in de tussenstand van het kampioenschap met 57 punten voor Ferrari (45) en Torres (43).

Voor een uitgebreider verslag van deze race en alle overige sessie van deze dag verwijzen we jullie graag naar de Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog – zondag

 

Handige links Gran Premio Lenovo di San Marino e della Riviera 2020:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag

 Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar [email protected] kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App