Afgelopen weekend namen Sven Wind en Matthew Ruisbroek deel aan het CNV-kampioenschap Ohvale 190cc in Cecina (Italië).

Nadat Ruisbroek in de eerst race in Pomposa derde was geworden begon hij met veel zelfvertrouwen aan deze tweede wedstrijd in Cecina.

Waar het in Pomposa een baan met lange rechte stukken was bleek het dit keer een technisch veel moeilijkere baan te zijn. De vrije training verliep iedere sessie beter, mede ook door de hulp van Sven Wind. Dit resulteerde dat hij in de kwalificaties de pole pakte.

De eerste race begon goed vanaf de start en kon hij zich losrijden van het groepje achter hem en zodoende als eerste finishen.

De tweede race had hij weer een goede start en reden Matthew en Andrea De Nardo zich los van de rest. Met z’n tweeën leverden ze een mooi strijd om de eerste plek die Matthew in z’n voordeel kon beslissen.

Door deze overwinning staat Matthew nu tweede in het kampioenschap op drie punten van de leider.

Sven Wind eindige op een mooie derde plaats van zijn groep.

De volgende wedstrijden zijn tijdens de door Rap Holland georganiseerde wedstrijd op 15 augustus in Vledderveen waarna in het weekend van 22-23 augustus opnieuw gereden wordt in het CNV, dit keer in Adria.

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App