Melvin van der Voort mag weer doen, wat hij het liefst doet; trainen op de motor. De jonge coureur maakt in de afgelopen maand trainingsmeters op de TT Junior Track in Assen, het Politie Circuit in Lelystad en afgelopen woensdag op het TT Circuit Assen.

Wanneer de races gaan plaatsvinden is nog onduidelijk, maar Melvin van der Voort heeft in de afgelopen maand in ieder geval weer veel trainingsmeters kunnen maken op de motor. Dit deed hij onder andere met zijn Supermoto op de TT Junior Track in Assen en met zijn Yamaha R3 op Politie Circuit in Lelystad. Woensdag 27 mei begon het echte werk, want toen mocht de 14-jarige coureur uit Ede trainen op het grote TT Circuit van Assen tijdens een testdag georganiseerd door de KNMV. In goede samenwerking met het SWPN team wist Melvin al snel het goede gevoel weer terug te vinden op zijn Yamaha R3 en wist hij de dag met een heel goed gevoel af te sluiten.

De reactie van Melvin na afloop van de KNMV testdag: “Het was een super goede dag met veel rijtijd. Het gevoel was snel weer terug op de Yamaha R3. We hebben de testdag goed opgebouwd en in de laatste sessie snelle constante rondetijden neer kunnen zetten. Ik ben dan ook super tevreden over deze dag! Ik wil SWPN bedanken en daarnaast Barry Veneman en de KNMV voor het mogelijk maken van deze testdag!”

Stilzitten doet Melvin niet, want komende zondag (31 mei) is hij al weer te vinden op de TT Junior Track in Assen. Dan gaat hij trainen met zijn racevrienden met de Supermoto.

 


Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App