Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseert MotoGP Fly and Ride een motorreis naar de laatste Grand Prix van het seizoen in Valencia. Daarbij reizen de motor met de vrachtauto en jij per vliegtuig van Amsterdam (of Rotterdam/Eindhoven/Brussel) naar Alicante en terug.

 

Jij vliegt en je motor wordt je nagebracht.
Dat is wat MotoGP Fly & Ride motorreizen je biedt!

Naast het bezoek aan de MotoGP op het Ricardo Tormo Circuit, waarbij er in Valencia zelf zowel gekampeerd of ‘gehoteleerd’ kan worden, heeft freelance-motorjournalist Mink Bijlsma een vierdaagse, 1100 kilometer lange en 4898 bochten tellende route ‘geregeld’.

Voor degene die dat niet genoeg is kan het programma uitgebreid worden, bijgesteld, aangepast, eigenlijk is alles mogelijk!

‘Het gevoel om met je eigen motor de parkeerplaats van El Circuito Ricardo Tormo in Valencia op te draaien: onbeschrijfelijk…’


MotoGP Fly & Ride

Bij MotoGP Fly & Ride motorreizen wordt je motor (inclusief bagage en motorkleding!) per vrachtwagen naar het vliegveld gebracht, terwijl jij relaxed, snel en comfortabel vliegt.  Omdat alle bagage met de motor mee kan hoef je voor de vlucht niet voor koffers te betalen. Bij aankomst op het vliegveld staat je motor startklaar, hoef je alleen je pak nog maar aan te trekken, de helm op te zetten en …. te gaan!

Binnen een paar uur nadat je van huis vertrokken bent, geniet je al van de mooiste kant van het motorrijden: sturen, zon, strak asfalt, aangename temperaturen en schitterende landschappen.

Meer informatie, surf dan naar www.motogp-flyride.nl

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl WebApp via: pwa.racesport.nl