Net als voorgaande jaren is Ducati in 2020 wederom prominent aanwezig tijdens de Nederlandse ronde van het FIM Superbike World Championship en de Dutch TT in Assen. Ervaar beide motorsport evenementen vol spanning, gezelligheid en passie in Ducati sfeer.

WorldSBK Assen
Het WK Superbike in Assen, gaat half april weer van start! Met een Ducati World Superbike kaart geniet u van vele voordelen op het mooiste motorsport evenement van het jaar. Aan de start zal het officiële Ducati fabrieksteam Aruba.it Racing verschijnen op de Panigale V4R. Chaz Davies en Scott Redding zullen daar gaan strijden voor een podiumplaats, kom langs om ze daarbij aan te moedigen.

Met de Ducati World Superbike kaart bent u verzekerd van een weekend vol spanning en gezelligheid op het WK Superbike in Assen, hét evenement voor motorsportliefhebbers.

Met deze kaart heeft u drie dagen toegang tot de paddock en alle tribunes en u kunt uw Ducati parkeren op de exclusieve Ducati parking op de paddock. Ook kunt u gebruik maken van de garderobe voor al uw motorspullen. Op het Ducati terras kunt u de hele dag terecht voor gratis koffie en thee.

Voor € 85 per persoon ontvangt u een Ducati World Superbike kaart welke geldig is van vrijdag 17 april tot en met zondag 19 april. Desmo Owners Club leden betalen € 75 per persoon. Kinderen tot en met 15 jaar hebben gratis toegang.

Via de volgende link vindt u meer informatie en kunt u kaarten bestellen: Ducati WorldSBK

Motul TT Assen
In het laatste weekend van juni zullen de Ducati coureurs Andrea Dovizioso en Danilo Petrucci op het TT Circuit Assen de strijd aangaan op de Desmosedici GP tijdens de tiende ronde van het MotoGP kampioenschap.

Na het succes van vorig jaar zal Ducati in 2020 wederom aanwezig zijn op het grootste motorsport evenement van het jaar, de TT van Assen. Ontdek de vele voordelen van een Ducati MotoGP kaart.

Met de Ducati MotoGP kaart heeft u drie dagen een vaste plaats op de TT World Tribune en kunt u uw Ducati parkeren op de exclusieve Ducati parking achter de TT World Tribune. Ook kunt u gebruik maken van de garderobe voor al uw motorkleding. Op het Ducati terras kunt u de hele dag terecht voor gratis koffie en thee. Naast een Ducati keycord voor uw weekendpas krijgt u een Ducati fankit.

Voor € 170 per persoon ontvangt u een Ducati MotoGP kaart waarmee u 3 dagen lang, van vrijdag 26 juni tot en met zondag 28 juni, kunt genieten van alle actie. Desmo Owners Club leden betalen € 160 per persoon.

Via de volgende link vindt u meer informatie en kunt u kaarten bestellen: Ducati Dutch TT

 


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App