Michael van der Mark behaalde zondagmiddag op het TT Circuit Assen een zwaarbevochten tweede plaats in de tweede WorldSBK race van de Motul Dutch Round. De Rotterdammer kreeg het echter niet cadeau zo bleek na afloop aan de zwarte rubber strepen op zijn Alpinestars motorpak.

Michael van der Mark kreeg zondagmiddag op het TT Circuit Assen het publiek op de banken tijdens de tweede WorldSBK race van de dag door Jonathan Rea in een rechtstreeks duel voor de tweede plaats te kloppen.

De Rotterdammer wist in de slotfase van de race met een magistrale actie van de derde naar de tweede plaats te komen door de viervoudig wereldkampioen buitenom te passeren bij het uitkomen van Meeuwenmeer richting Hoge Heide. Dit ging echter niet zonder slag of stoot, zo bleek na afloop van de race toen Van der Mark op het podium verscheen met een Alpinestars pak vol met zwarte strepen en een uitslaat waarop een flinke zwarte streep te zien was.

Benieuwd hoe deze zwarte strepen tot stand kwamen? Racesport.nl fotograaf Harm de Boer legde deze ‘fantastische’ actie vast op de gevoelige plaat………

 

 

Handige links Motul Dutch Round:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag donderdag
Fotoverslag vrijdag
Fotoverslag zaterdag
Fotoverslag zondag

 

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App