Mini: Minibike EK Itali‘

98

Hallo alle liefhebbers van de motorsport. Even een kort verslag van de UEM minibike wedstrijd in San Mauro a Mare (Itali‘) Jun B Kevin Valk erg goed van start maar bij de tweede bocht een valpartij en tot onze grote spijt ketting er van af dus laatste plaats.Erg jammer want Kevin reed erg goede ronde tijden ruim halve sec sneller dan in de kwalificatie Hij heeft naar 3 rondes achterstand toch heel veel rijders ingehaald maar het mocht niet baten. Op de Foto het grootste deel van de Nederlandse EK Minibike selectie.

Stephanie Derou erg goed mee gedaan ge‘indigd op de 18de plaats reed ook erg goede ronde tijden en is absoluut beter gaan racen.

Jerry van de Bunt reed zeer goed en reed elke ronde betere ronde tijden en hoewel de Italianen erg goed waren reed Jerry naar een 14 de plaats ook Jerry reed ruim een halve sec. van zijn kwalificatie tijd af

Peter Loosschilder had het erg moeilijk omdat de motor niet goed liep maar door zijn enorme vechtlust reed Peter naar een 13de plaats. Peter reed ruim een sec. langzamer dan in de kwalificatie.

Jun. C
Wat een spannend gevecht, het was Niels van de Berg die erg sterk van start ging, Hij reed al een beetje op zijn Italiaans brutaal en erg zelf verzekerd. Kwalificatie 12de plaats maar bij de start gelijk naar een 9de plaats door een valse start en diskwalificatie totaal 7de plaats het was gewoon uitmuntend.
Danny van Hemmen ging van start op een 15de plaats maar ook door een uitstekende start naar een 11de plaats naar een aantal uitstekende rondes reed Danny naar een uitstekende 10de plaats.

Senioren B
Frank van de Dragt.
De Nederlanders staan op hun kop iedere Italiaan kijk naar ons we juichen we springen op de banken we zwaaien met onze Hollandse vlaggen en blazen op onze toeters.
Frank ging van start zet hem meteen erg goed in de eerste bocht prachtig gewoon ,direct naar een 6de plaats en door zijn enorme inzet was het zelfs de Italiaanse commentator die al juichend frank zijn naam bleef noemen van om de eerste 3 plaatsen was het niet spannend maar Frank knokte op de 6de tot de vierde plaats en naar een enorm gevecht en wat kleine foutjes werd hij uiteindelijk 5de een buiten gewoon goede presstatie.

Senioren midi

Ronald Korbijn ging erg goed van start maar de motor liep niet goed en daarom moest hij toch de wedstrijd opgeven dat is niet de mentaliteit van Ronald en heeft de wedstrijd wel uit gereden Naar een hard gevecht werd Ronald uiteindelijk 20ste

Het is hier in het kamp holland erg gezellig en de groeten aan alle Hollanders.