Hallo liefhebbers van de (Mini)motorsport het is weer zover Gisteren regende het nog maar vanochtend is het droog , en bij de baan aangekomen was deze nog erg nat . Dus we starten nog maar even op de intermediums, sommige rijders starten zelfs op regenbanden. Maar niet om het een of ander de eerste twee trainingen werden uitstekend verreden,en de baan werd steeds droger en de een naar de andere rijder ging over op de slicks.

De jun. A

Het was toch maar weer Jerry van de Bunt die de volledige 75 punten mee nam naar huis
Maar daar achter was het erg spannend.

Het was namelijk stephanie Deroue die tot twee maal toe de tweede plaats wist te pakken en in de derde manche de derde plaats
Met vlak daar achter Joey den Besten die namelijk twee maal de derde plats pakte en in de derde manche de tweede plaats maar ook Bryan van broekhoven deed erg goed mee ondanks dat het jonge kereltje niet erg goed in zijn vel zat die dag, pakte hij toch nog de nodige aantal punten zodat deze wedstrijd erg spannend was en dit ook erg spannend is voor de volgende wedstrijd en de rest van het kampioenschap.

De jun. B

De wedstrijd begon de spanning gierde door onze keel zo spannend.
Het eene moment was het peter Loosschilder dan weer Kevin valk maar het volgende moment was het weer Stevan ruitenbeek die op kop lag als drie touwtjes aan elkaar gingen ze rond.
En een iedere toeschouwer hield zijn adem in zo spannend was het.
De eerste manche was het dan ook Stevan die de wedstrijd wist te winnen maar de tweede manche was het peter die won en Stevan die de tweede plaats pakte.
Maar als dat nog niet spannend genoeg is het was namelijk Kevin die de derde manche won
Grote teleurstelling was er in die derde manche voor peter Loosschilder omdat deze er onderuit ging toen deze licht werd aangeraakte met het ingaan van de bocht door Stevan ruitenbeek.
Maar een echte knokker als peter is reed deze alsnog naar de vijfde plaats.
Hierdoor was het wel Danny van hemmen en Henrico de Ruiter die hierdoor wel een aantal extra punten binnen haalde voor het kampioenschap.

Beste lezers van racesport de volgende kampioenschap is op 14-06-2003 op het pottendijk circuit te Emmen en jullie zijn bij deze van harte uitgenodigd om deze wedstrijdbij te wonen