Hallo Minibikers en liefhebbers van de motorsport. Het was weer zover de wedstrijd op de vasselring van Hengelo (gld.) werd vandaag verreden. Het was schitterend weer om te Racen niet te warm en ook niet te koud. Iedereen was vrolijk en vriendelijk bij aan komst zaterdag de Barbecue werd aan gestoken en een drankje erbij . het feest was weer compleet.

Zondag 23-05-2004

De baan word geˆønspecteerd door de wedstrijdleider en de organisatie slick,96.
En namens alle rijders een groot compliment voor de slick ,96 de vasselring in het klein opgebouwd was erg snel maar toch veilig, de chicane waren zo opgebouwd dat je op het moment dat je er uit vloog niet gauw een boom kon raken (die langs een kort gedeelte van de baan stonden) er was namelijk overal rekening mee gehouden zodat de baan absoluut veilig was en dat er goed geracet kon worden.
Organisatie slick,96 en Hamove namens alle rijders wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor de goede race en de gezelligheid.
Jun B en C klasse

Het was weer erg spannend de opkomst van de rijders redelijk
In de eerste manche was het weer DM rijder Kevin Valk die liet zien de absolute winnaar te zijn met als laatste start plaats reed Kevin direct naar de kopgroep waar hij in groot gevecht raakt met peter Loosschilder maar in de laatste ronde is het toch Kevin die de overwinning pakt.
In de tweede manche is het te zien dat Kevin Valk alleen te stoppen is door mechanische pech
De uitlaat brak en Kevin moest stoppen .
De man die hier van profiteerde was onze nieuwkomer Maikel van Oijen hij was het die een prachtige eerste plaats haalde in deze manche.
In de derde manche was het weer Kevin die de eerste plaats haalde maar nu was het Maikel die een prachtige tweede plaats haalde .
Maar ook een zeer goede presstatie werd gereden door de nieuwe Blata Rijder Rico Hiemstra
Hij haalde een zeer verdiende 2de plaats in het dagklassement

Uitslag jun B uitslag jun C
1ste Maikel van Oijen 1ste peter Loosschilder
2de Rico Hiemstra 2de stephanie Deroue
3de Kevin valk 3de ten Napel

tot zaterdag 29-mei Õ04 op het midland circuit te Lelystad nabij het vliegveld

met vr.gr.
Wim de Ruiter