De eerste twee vrije trainingsdagen zitten erop en ondanks de hitte, in de schaduw is het zelfs tegen de 40 graden, heeft iedereen zijn trainingsrondjes gedraaid.

De jongens in de Senior open
De kopellingsproblemen van de Blata van Rienk zijn gelukkig opgelost en nu wordt er gewerkt aan de afstelling en elke training gaat het beter. Bij Ivo gaat het ook perfect, hij gaat met de snelste mee en er kon nog wel iets van de tijd af volgens zijn vader. Niels en Danny gaan iedere training sneller dan vorig jaar. De schouderproblemen van Barry zijn ook weer over zodat ook voor hem alles weer op alles gezet kan worden voor een goede klassering.

De junioren
Jerry heeft vanmorgen met de viertakt gereden en op die manier de Italianen even geplaagd door er gewoon voor te blijven, verder veel getest en al onder de tijd van vorig jaar gereden. Mick heeft de afstelling al voor elkaar, de motor loopt prima en nu moet er alles aan gedaan worden om door de kwalificatie te komen, er mogen er hier 21 starten in de junior B.
Voor de motor van Kevin heeft zijn vader een soort isolatie gemaakt tussen de uitlaat en het zitje want het zitvlak werd erg warm, verder gaat het prima. Bryan zijn rondetijden gaan elke training beter, de motor gaat goed. Scott in de junioren A heeft het nog niet helemaal voor elkaar, maar met nog twee trainingsdagen te gaan moet het ook daar goed komen volgens Bert.

Pech voor Marty Debruyne. Onze zuiderbuur is bij een val ongelukkig terechtgekomen en heeft hierbij een botje in de onderarm gebroken en deze zit nu in het gips.

Met dank aan Gerda Schouten