Mini: Video Minibike sport

71

Een tijdje geleden zijn er tv opnames gemaakt op de Kartbaan American Roadhouse in Zaltbommel. TV73 wilde graag een uitzending maken over de Minibikes en een aantal kampioenen.

Op deze avond zijn de drie kampioen Randy van Hees (Standaard 40 klasse), Luc van Rixtel (Open 50 klasse) en Ruben Hernandez (Senior Plus klasse) ge&iuml;nterviewd. Natuurlijk was hier ook de vicevoorzitter Remco van den Akker van Rap Holland aanwezig en de MT3 trainer Marco van Houtum. <br /> <br /> De bedoeling van deze tv opname was om de Minibikesport te promoten zodat er meer bekendheid in Brabant, waar ze dringend op zoek zijn naar trainingsbanen, komt. Alle rijders werden op die avond gevolgd en zelfs de allerkleinste deelnemers Pim van Lokven (6 jaar) en Dani Baarda (4 jaar) reden vol trots rond.

Remco van den Akker gaf uitleg wie en wat Rap Holland is en doet en dat de veiligheid altijd voorop staat. Marco van Houtum de MT3 trainer gaf uitleg over hoe hij kinderen begeleid om ze de goede technieken van deze sport mee te geven.<br /> <br /> Door de geweldige inzet van de leden van Rap Holland, RaceenZo en minibiketeam Gelderland, minibike-inport Wassink en TV 73 is er een mooi stukje video gemaakt. <br /> <br /> <iframe height="268" frameborder="0" width="468" src="http://www.youtube.com/embed/Weth5bDtMuk"></iframe> <br /> <br /> <p> Kijk voor meer informatie over het minibiken op: <a href="http://www.rap-holland.nl/" target="_blank">www.rap-holland.nl</a></p> <p><a href="http://www.rap-holland.nl/" target="_blank"><br /> </a></p> <iframe frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true" style="border: medium none; overflow: hidden; width: 450px; height: 80px;" src="//www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%3A%2F%2Fracesport.nl%2FOVERIG%2FMinibikes%2Fvideo-minibike-sport%2Ftabid%2F140%2FiNews_ID%2F28638%2FDefault.aspx&amp;send=false&amp;layout=standard&amp;width=450&amp;show_faces=true&amp;action=like&amp;colorscheme=light&amp;font&amp;height=80"></iframe>