De naam Molenaar Racing is terug in de paddock. In 2020 zullen Thom Molenaar en Sven Doornenbal in de kleuren van het nieuwe team aan de start verschijnen in de Supersport 300 klasse van het IDM. Tijdens de MOTORbeurs Utrecht onthulde het tweetal de nieuwe kleurstelling.

Molenaar Racing, een bekende naam in de wegracewereld. Zo was het team onder leiding van Aroe Molenaar jarenlang actief in de MotoGP paddock en wist men vele successen te behalen, waaronder twee wereldtitels in de 125cc klasse met de Japanner Haru Aoki.

Begin 2011 leverde Molenaar zijn startlicentie in bij de IRTA en ging het team later verder onder de naam RW Racing GP. Molenaar richtte vervolgens zijn pijlen op het runnen van de bekende motorzaak in IJsselstein en het organiseren van de Molenaar NSF 100 Cup.

Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en in 2020 keert Molenaar dan ook terug met een eigen team. Het team telt twee rijders en zal van start gaan in de IDM Supersport 300 klasse. Er is gekozen om aan de start verschijnen met KTM RC390 machines welke bemand zullen gaan worden door de Nederlandse talenten Sven Doornenbal en Thom Molenaar – de zoon van de bekende motorhandelaar.

Afgelopen weekend tijdens de MOTORbeurs Utrecht nam het team van de gelegenheid gebruikt om de nieuwe kleuren te onthullen en zich voor te stellen aan het publiek. Thom Molenaar en Sven Doornenbal haalden tijdens de presentatie het doek van hun machines, machines waarmee het tweetal komend seizoen in de Duitse competitie op jacht zal gaan naar succes.

molenaar-racing

Molenaar Racing – 2020 | foto© Kees Siroo


Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App