Boek jouw motorreis voor Noordwest-Europa en verder bij de échte motorreisspecialist, Motoerit. Motoerit Motorreizen biedt al jaren compleet verzorgde motorreizen naar Groot-Brittannië, Ierland en Scandinavië. In het aanbod vind je de mooiste routes en het afwisselende dag-tot-dag programma is helemaal afgestemd op jou als motorrijder.

Individuele- en groepsreizen
Bij de individuele reizen ontvang je een uitgebreid reispakket met reisinformatie en GPS-routes waar de bezienswaardigheden in verwerkt zijn, zodat je gemakkelijk je eigen weg kan vinden. Ook bij de Motoerit.nl groepsreizen bepaal jij je eigen tempo. De professionele Motoerit.nl begeleiders rijden altijd de uitgezette route van die dag, maar als je een rustdag wilt of liever een andere route rijdt: dan kan dat ook!

Nieuw bij Motoerit!
Het aanbod van motorreizen voor 2021 is flink uitgebreid. Zo maak je nu met Motoerit de mooiste Fly & Bike reizen door Spanje, Noorwegen en Ierland. Of ontdek de Dolomieten in Italië, een waar bochtenparadijs!

Boek je motorvakantie bij Motoerit.nl.
Bekijk het aanbod van groepsreizen en individuele motorreizen naar Noorwegen, Schotland, Engeland, Wales, Ierland en Spanje op Motoerit.nl. Ook in de nieuwe Motoerit brochure 2021 vind je het uitgebreide aanbod motorreizen terug. In de brochure is ook de nieuwe bestemming de Dolomieten in Italië, de nieuwe Fly & Bike reizen en 2 nieuwe reizen naar de Noordkaap opgenomen. Je kan de brochure bestellen via de Motoerit website.

Zorgeloos boeken garanties
Twijfel je om jouw motorvakantie te boeken? Met de Zorgeloos Boeken Garanties van Motoerit is je vakantie in goede handen! Boek jij een reis voor 31 januari 2021, met vertrek vóór 1 november 2021? Dan gelden onze flexibele omboekings- & annuleringsvoorwaarden. Lees alle informatie en voorwaarden op de Motoerit website.

Daarom boek je je motorreis bij Motoerit.nl:

  • Bijzondere routes die door Motoerit.nl persoonlijk zijn uitgezet en voorgereden
  • Inclusief een uitgebreid reispakket met reisinformatie en GPS-routes
  • Motoerit.nl ontwerpt motorreizen op maat
  • Motoerit.nl compenseert de CO2-uitstoot van de hele reis
  • Met de garanties van ANVR, SGR én SGRZ Retaildekking

Vragen? Bel Motoerit.nl
+31 (0)20 – 462 10 20
Maandag: 10:00 tot 17:30 u.
Dinsdag t/m Vrijdag: 09:00 tot 17:30 u.
Website: Motoerit.nl
Volg Motoerit ook op Facebook en Instagram voor meer inspiratie!Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App