Vanaf 24 oktober ligt MotoGP 08 in de winkels. De release van het nieuwe videospel valt dus mooi samen met de laatste MotoGP race van het 2008 seizoen en bied de fans van de sport een leuk tijdverdrijf tijdens de wintermaanden.

Eind deze maand komt het MotoGP 08 spel van ontwikkelaar Capcom in de Nederlandse winkels te liggen. Deze nieuwste versie van het officiële MotoGP videospel komt uit op vier verschillende platforms.

MotoGP 08 is het eerste MotoGP spel wat op de Playstation ® 3 uit zal komen, daarnaast zijn er ook versies voor de Playstation ® 2, Xbox 360 en voor de PC. Geruchten gingen dat er ook een Wii versie uit zou komen maar vooralsnog wordt niet vermeld wanneer de Wii versie uit zal komen.

Het videospel bevat natuurlijk alle rijders, circuits en teams uit het 2008 kampioenschap, hierdoor krijgen de fans nu de kans om het nachtelijke Qatar en het nieuwe Indianapolis circuit uit te proberen. Daarnaast is er vergeleken met de vorige versie van het spel ook de mogelijkheid om met 125cc en 250cc machines te strijden. Als je succesvol bent verdien je punten waarmee je je motor kan verbeteren. Met de PS3, Xbox 360 en PC versies kan je het online tegen maximaal 11 rijders op nemen.