MotoGP docuserie in 2022 exclusief op Amazon Prime

1526
francesco-bagnaia
Francesco Bagnaia | foto© motogp.com

Dorna Sports heeft donderdag 25 november een nieuwe exclusieve Amazon docuserie aangekondigd, een serie waarin het FIM MotoGP wereldkampioenschap gevolgd wordt. De Prime Video-serie gaat in 2022 in première en neemt kijkers mee achter de schermen van ‘s werelds snelste wegrace kampioenschap, waarbij de gang van zaken binnen het MotoGP wereldkampioenschap zoals nog nooit eerder werd vertoond.

De nieuwe serie zal acht afleveringen van 50 minuten bevatten waarin enkele van de grootste namen uit de sport worden gevolgd, waaronder MotoGP Legend Valentino Rossi (Petronas Yamaha SRT), achtvoudig wereldkampioen Marc Marquez (Repsol Honda Team), de onlangs tot 2021 MotoGP wereldkampioen Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP), tweede man Francesco ‘Pecco’ Bagnaia (Ducati Lenovo Team), 2020-kampioen Joan Mir (Team Suzuki Ecstar) en Jack Miller (Ducati Lenovo Team), maar ook teammanagers en sleutelfiguren uit de paddock. De serie zal in 2022 exclusief op Prime Video in première gaan in Frankrijk, Italië en Spanje, en in meer dan 150 landen waaronder het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

De camera’s volgen de rijders, teams en teammanagers op en naast het circuit, tijdens de trainingen, kwalificaties, races, teambesprekingen, in de pibox, in de pitlane en zelfs buiten het circuit, in hun privéleven waardoor er beelden vertoond zullen worden die nog nooit eerder te zien waren.

De docuserie wordt gefilmd door MediaPro Studio i.s.m. Dorna Sports. Het bedrijf dat ook verantwoordelijk is voor andere Prime Video series zoals ‘All or Nothing: Manchester City’, ‘Fernando’, en ‘Six Dreams’.Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter