MotoGP Test Sepang: Live updates Dag 3

9132
pedro-acosta
Pedro Acosta, Sepang MotoGP test | foto© Red Bull Content Pool

Tijdens de derde en afsluitende dag van de 2024 MotoGP Sepang Official Test zullen we gedurende de dag Live updates plaatsen in onderstaand Liveblog.

Ter info: Deze Live updates zijn een test ter voorbereiding op het komende MotoGP- en WorldSBK seizoen, een seizoen waarin we als Racesport.nl redactie voornemens zijn om een aantal wijzigingen door te voeren aangaande de te publiceren verslagen tijdens met name de MotoGP- en WorldSBK weekenden.

 

Handige links 2024 MotoGP Sepang Official Test:

Tijdschema en volledige uitslagen
FotoverslagVolg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instragram |  Twitter | Threads | YouTube   Vrijwillige bijdrage  

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.