Na Qatar en Argentinië is het MotoGP wereldkampioenschap inmiddels neergestreken in het Amerikaanse Austin waar komend weekend de derde Grand Prix van het seizoen verreden wordt. Ondanks een moeilijke start van het seizoen kijkt Bo Bendsneyder uit naar het evenement in Texas.

Bo Bendsneyder heeft de afgelopen week genoten van een korte vakantie in de Verenigde Staten om komend weekend in Austin uitgerust aan de start te kunnen verschijnen.

Ondanks een moeilijke start van het seizoen, een zesentwintigste plaats in Qatar en een drieëntwintigste klassering in Argentinië, is de Nederlander vastberaden om komend weekend op het Texaanse circuit tijdens de derde Grand Prix van het seizoen, de Red Bull Grand Prix of the Americas, sterker voor de dag te komen.

Bo Bendsneyder, Red Bull KTM Ajo:  “Ik kan niet wachten om, na het moeilijke weekend dat we hadden in Argentinië, aan de Red Bull Grand Prix of The Americas te beginnen. We hebben daar wel veel geleerd en ik denk dat we er nu weer klaar voor zijn om te gaan pushen. We moeten wel zo hard mogelijk gaan werken om er op zondag te staan op dit moeilijke circuit, een circuit met veel bochten waar een foutje zo gemaakt is. We gaan zien wat er mogelijk is.”

 

Handige links Red Bull Grand Prix of the Americas:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag