Samantha van Wijk zal komend seizoen niet meer als MotoGP pitreporter en live-presentator werkzaam zijn voor Eurosport Benelux. Dit nieuws heeft de Van Wijk dinsdagavond via haar social media-kanalen wereldkundig gemaakt.

Sinds Eurosport Benelux drie jaar geleden de MotoGP uitzendrechten verwierf voor Nederland en Vlaanderen was Samantha van Wijk één van de vaste gezichten tijdens de Grand Prix weekenden. Zo was Van Wijk veelvuldig in beeld als pitreporter en verzorgde zij de live-interviews tijdens de Grand Prix weekenden.

Na drie fantastische jaren komt er echter een einde aan de samenwerking zo meldde de in het Noord Hollandse Velsen wonende Van Wijk dinsdagavond op haar social mediakanalen.

 

Wie Van Wijk op gaat volgen is nog niet bekend. Wel bekend is dat Frank Weeink ook komend seizoen als vaste commentator de MotoGP trainingen, kwalificaties en wedstrijden van deskundig commentaar zal voorzien en dat het duo Diederick de Vries en Patrick van den Goorbergh wederom te horen zal zijn tijdens de trainingen, kwalificaties en wedstrijden van de Moto3 en Moto2 klasse.

Hoe de verdere c.q. definitieve invulling van de Eurosport Benelux MotoGP crew voor komend seizoen er uit zal zien is op dit moment nog niet bekend.