Barracuda Srl is een Italiaanse producent van motor accessoires. Italiaans design van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Barracuda presenteert verschillende bijzonderheden in 2020, zoals dynamische LED knipperlichten. Er is een nieuwe Europese prijslijst. De sponsorovereenkomst met het Petronas Yamaha Sepang MotoGP team is verlengd, en de Barracuda durft zelfs te hopen op een wereldkampioenschap.

Motomind verzorgd de marketing en ondersteuning voor de Benelux vanuit Leiden. Er is een ruime voorraad en orders worden 7 dagen per week verstuurd. Martijn en Justin gaan het dealernetwerk ondersteunen. De bezoeken volgen als het qua Coronavirus rustiger is.

Contact opnemen voor vragen en orders kan natuurlijk per direct. Daarnaast lanceert Barracuda binnenkort een nieuwe website. Deze is volledig rondom gebruiksgemak ontwikkeld– zo kan de bezoeker per type motor alle beschikbare accessoires zien.

Giovanni Salarolo, Barracuda: “BARRACUDA Srl is blij Motomind te kunnen presenteren als nieuwe importeur voor Barracuda Benelux. De afgelopen 10 jaar waren de producten van Barracuda A direct beschikbaar op de markt, en wij zijn ervan overtuigd dat Motomind de service en ondersteuning kan bieden om Barracuda naar een hoger niveau te krijgen. “

Martijn Roes, Motomind: “We zijn gek op mooie producten met hoge kwaliteit en geweldig design, zoals de Italianen dat zo goed kunnen. De kans om verder te gaan met Barracuda in Benelux konden we dan ook niet laten liggen. Een mooi product, snelle service en hoge kwaliteit: wij hebben er zin in!”

Contact:

Barracuda
Opgericht in 2002 door Alessandro Giardina, opererend vanuit Florence, heeft Barracuda Srl het ontwerp en productie van high-end Italiaanse accessoires volledig in eigen hand.

Motomind
Sinds 2015 bezit Motomind het Nederlandse agentschap voor Dainese en AGV. In 2019 is Motomind uitgebreid met Justin van Beek. In 2020 komt wordt Barracuda als importeur toegevoegd.