ROOSENDAAL – Motor Centrum Roosendaal is, na een onder alle Europese landen gehouden onderzoek door motorfietsenfabrikant Yamaha, uitgeroepen tot de beste motorzaak van Nederland. Niet alleen in Nederland, maar ook op Europees vlak spreekt de, aan de Gastelseweg in Roosendaal gevestigde, Yamaha dealer een woordje mee.

Het door Yamaha ingestelde Customer Satisfaction Index (Klant Tevredenheids Onderzoek), dat onder alle Yamaha-klanten in heel Europa is gehouden laat zien dat MCR hoog scoort. In het gedeelte verkoop, aflevering, showroom aankleding en klantbehandeling gaf 83,3 procent van de klanten van Motor Centrum Roosendaal aan, zeer tevreden te zijn. Op het gebied van aftersales, werkplaats en de verleende service scoorde MCR extreem hoog. Maar liefst 94,1 procent van MCRÕs klanten waren uitstekend te spreken over service na aankoop van hun motorfiets en over de werkzaamheden van de monteurs van de Roosendaalse motorzaak. De cijfers bleken goed te zijn voor de nominatie beste Yamaha dealer in Nederland 2003 op gebied van sales en aftersales. Yamaha liet weten dat de ruim drie‘ntachtig procent tevreden klanten goed zijn voor een plaats in de top Europese vijf van Yamaha dealers. De 94,1 procent klanten die aangaven zeer tevreden te zijn met de geboden service door MCR plaatste de Roosendaalse motorzaak zelfs in de top drie van Europa.

Wil van den Broek eigenaar van de motorzaak aan Gastelseweg in Roosendaal is best wel trots op de door Yamaha gepresenteerde cijfers. ÒVoor ons gevoel doen we met zijn allen hier bij MCR gewoon ons werk. Dat je als beste Yamaha-dealer van Nederland uit de bus komt en dat je in Europa bij de top van alle Yamaha dealers hoort, zowel in het verkoopgedeelte als met de door ons geleverde service is dat best wel iets om trots op te zijn vind ikÓ.
Bedrijfsleider Jup van Stee vult aan, ÒGoed luisteren naar wat de klant aangeeft, vraagt, wenst en doen wat je beloofd. Uit de cijfers van Yamaha blijkt ook dat het bij ons niet alleen ophoudt na de verkoop van een motor. De service achteraf levert zelfs een plaats in de top drie in Europa op. Net als Wil (Van den Broek red.) zijn we met zijn allen hartstikke trots op dit resultaat.Ó

Niet alleen scoorde MCR als Yamaha dealer zeer goed. Chef monteur bij MCR, Frank van de Beemt heeft met zijn eigenbouw Nitro-Honda de verkiezing van Streetfighter 2003 gewonnen tijdens de in Utrecht gehouden motorbeurs Street or Track. In de ogen van de vakjury was de eigenbouw machine van Frank de mooiste en meest innovatieve streetfighter in Nederland.