Motor Presse Stuttgart ook de komende drie jaar IDM-promotor

437
start-idm-superbike-assen
Start IDM Superbike race - Assen 2023 | foto© Damon Teerink

Motor Presse Stuttgart, de DMSB en ADAC, die de rechten van de motorsportdiscipline heeft overgenomen van de DMSB, hebben een nieuwe driejarige overeenkomst gesloten. Motor Presse Stuttgart zal hiermee ook in 2024, 2025 en 2026 de organisatie op zich nemen en als promotor optreden van het Internationale Deutsche Motorradmeisterschaft (IDM).

Motor Presse Stuttgart, de DMSB en ADAC zijn verheugd dat er met het tekenen van een nieuwe driejarige overeenkomst continuïteit zal zijn voor het IDM en dat de positieve sportieve ontwikkeling van de afgelopen jaren de komende drie jaar zal worden voortgezet.

Normann Broy, Motor Presse Stuttgart: “Dit betekent dat er een belangrijke mijlpaal is bereikt en we een positieve start kunnen maken voor de toekomst. De 2024 kalender, de circuits en het ondersteunende programma zijn inmiddels al rond, dus we kunnen vol vertrouwen aan het nieuwe seizoen beginnen.”

Bert Brandenburg, Motor Presse Stuttgart: “Met de ADAC heeft de IDM een zeer sterke en betrouwbare partner binnengehaald, die met de KTM Junior Cup powered by ADAC een nieuw onderdeel introduceert en nu al een zeer belangrijke factor is binnen de Duitse junior motorracerij.”

Het acht raceweekenden tellende 2024 IDM seizoen gaat van start in het weekend van 03 t/m mei op de Sachsenring. Ook het TT Circuit Assen maakt opnieuw deel uit van de kalender en wel in het weekend van 16 t/m 18 augustus.Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instragram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.