MotorKledingCenter is al geruime tijd bezig met de uitrol van de succesvolle retail formule. Op weg naar een landelijk netwerk om elke motorrijder in Nederland kennis te laten maken met het concept. Ditmaal is de koers noordwaarts gezet naar Assen.

De gekozen locatie voor de nieuwe superstore bevindt zich op de Aziëweg op bedrijventerrein ‘Peelerpark’. Naar verluid is MotorKledingCenter Assen één van de twee geplande winkelopeningen in 2020.

Mark Bos, CEO van MotorKledingCenter: “Assen is als locatie een logische vervolgstap op onze winkel in Zutphen, waarmee we nu ook het noorden van het land willen bedienen. Iedere Nederlander, ook niet-motorrijder, associeert Assen met motoren. Je kan daarom wel zeggen dat Assen de motorhoofdstad van Nederland is. De nieuwe locatie is gemakkelijk te bereiken, er is voldoende parkeerplek voor de deur en de aanwezigheid van een McDonalds en KFC doen het ook altijd goed. Het middelpunt van de winkel wordt onze Bikers Lounge, vanuit waar diverse evenementen zullen worden georganiseerd.”

Inmiddels heeft het college van Assen de omgevingsvergunning voor afwijking van het huidige bestemmingsplan aan MotorKledingCenter verleend. Ook is de aanvraag stedenbouwkundig goedgekeurd. De raad is hier per brief over geïnformeerd. In het pand van 1000m2 worden inmiddels al de eerste werkzaamheden verricht. De verwachting is dat de superstore in het voorjaar van 2020 voor het eerst haar deuren opent. Het bedrijf heeft al vijf superstores land die zeven dagen per week open zijn van elk minimaal 1000 vierkante meter groot. Deze andere winkels staan in Hazerswoude-Rijndijk (de eerste winkel opende in 2006), Tilburg, Zutphen, Veghel en het Belgische Zemst (tussen Mechelen en Brussel).

 
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek 

* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App