Motorsportschool Zolder: Cursus aanbod seizoen 2021

motorsportschool-zolder

Motorsportschool Zolder biedt ook in 2021 we diverse verschillende cursussen aan. Van de beginnende circuitrijder zonder circuit ervaring, rijders die hun rondetijden willen verbeteren, een Advanced Rider Training, Private coaching tot aan een Ladies Only cursus. Kortom ook in 2021 voor elk wat wils bij de Motorsportschool.

Het Motorsportschool cursus aanbod begint bij niveau 1 voor de beginners die eens willen proeven aan een circuit ervaring en veel willen bijleren. Vervolgens kan je naar niveau 1+ gaan waar je kan genieten van het vrij rijden. Dit betekend dat je ronden kan rijden zonder een instructeur te hoeven volgen. Vervolgens kan je je aansluiten bij de cursus niveau 2, hier kan je je persoonlijke vragen laten beantwoorden en iets specifieker gaan werken.

Na niveau 2 is nog niet gedaan, na deze cursus kan je nog steeds doorgroeien naar ART. Deze cursus Advanced Rider Training is er voor coureurs die gemiddelde rondetijden laten noteren van 1’50. Hier helpen de ART instructeurs alle cursisten met hun specifieke vragen en werken ze hard om iedereen zijn rondetijd te verbeteren.

ART instructeur Pepijn Bijsterbosch: “Ik kijk er naar uit om klanten op een hoger niveau te brengen, persoonlijke coaching, tips & tricks delen,…” 

Motorsportschool Ladies Only cursus | foto© actiefoto.be

Ladies Only
Who run the world? GIRLS! Met grote trots biedt de Motorsportschool ook een Ladies Only cursus aan. Deze cursus is exclusief voor vrouwen. Je kan deze cursus vergelijken met de niveau 1 cursus maar dan enkel met vrouwen in de groep. Tijdens deze cursus wordt je wegwijs gemaakt bij de basisbeginselen van het sportief rijden op het circuit onder de meest veilige omstandigheden. Tijdens deze cursus start men met het rijden op het circuit na een ochtendbriefing voor de eerste van totaal 5 sessies van 20 minuten. Deze circuit sessies worden afgewisseld met 3 theoriesessies waarbij de nadruk wordt gelegd op de zitpositie op de motor, rijlijnen en remtechnieken. Alle circuit sessies worden steeds gereden onder begeleiding van 2 vrouwelijke instructeurs per groep van slechts 10 rijders. Dit zorgt ervoor dat er tussen de sessies door ook nog tijd is voor enkele persoonlijke en individuele bevindingen te delen met de andere deelnemers.

Voor meer informatie omtrent het cursus aanbod van de Motorsportschool: www.motorsportschool.be

Racesport.nl Supporter
Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter