Net als het WorldSBK en MotoGP seizoen gaat binnenkort ook weer het trackdays seizoen van start. Ook Motorsportschool Zolder knalt binnenkort het 2019 trackdaysseizoen in met haar voorjaartraining in Spanje, diverse activiteiten op het Circuit Zolder en tal van andere nieuwtjes.

Circuito de Andalucia
Over iets meer dan een maand knalt Motorsportschool Zolder het nieuwe 2019 trackdaysseizoen in met haar voorjaarstraining in Almeria op het Circuito de Andalucia. Het Alpha Racing Van Zon BMW Team zal daar het testwerk verrichten met de nieuwe BMW S1000RR. Als je zin hebt om mee te gaan en vijf dagen te trainen onder optimale omstandigheden dan kan je je nog altijd inschrijven via de website. Er wordt gereden in drie verschillende groepen, dus rijtijd voldoende.

Meer info via de website www.motorsportscool.be of via het mailadres info@motorsportschool.be

MOTORbeurs Utrecht
De fonkelnieuwe BMW S1000RR zal de komende dagen al in racetrim te bewonderen zijn op de Motorsportschool stand tijdens de MOTORbeurs Utrecht. Als je op de stand een kaartje achterlaat met je volledige naam en lidnummer dan maak je kans op een gratis Circuitdag in 2019.

Circuit Zolder
Binnen een kleine 2 maand gaan dan eindelijk de deuren van Circuit Zolder weer open. Motorsportschool Zolder start met een trainingsdag met open uitlaten op donderdag 4 april.

Inschrijven voor de Motorsportschool races doe je je nog steeds via de website: www.motorsportschool-racing.com

De Short Endurance kent voor het seizoen 2019 nagenoeg geen wijzigingen. Voor de Sprint blijven de reglementen bijna gelijk alleen kunnen er dit jaar verspreid over de 2 groepen “Supercup” en “Cup” maar maximum 50 rijders deelnemen.

Voor de Endurance 4 Fun verandert er wel één en ander. Zeker wat betreft de toegelaten bouwjaren. De nieuwe reglementen staan online op de website: www.motorsportschool-racing.com

Door de raceactiviteiten en behaalde resultaten met het Alpha Racing Van Zon BMW Team is men binnen de structuur van Motorsportschool Zolder, en onder leiding van Werner Daemen, zich ook meer en meer gaan specialiseren in het prepareren en onderhouden van race BMW’s.

Motorsport Parts and Tyres
Binnenkort lanceert Motorsportschool Zolder met Motorsport Parts and Tyres een nieuwe website waar je terecht kan voor alle nieuwe BMW S1000RR racespullen: www.mrp-racing.com De site is nog niet definitief klaar maar neem gerust alvast een kijkje.


Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App