De Motorsportschool Zolder en het Alpha Racing Van Zon BMW Team slaan van 18 t/m 22 maart hun  tenten op in het Spaanse Almeria voor hun voorjaarstraining. Er wordt dit keer niet op het “oude” circuit van Almeria gereden maar het nieuwe Circuito de Andalucia. Deelnemen? Dat kan, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Maar liefst vijf dagen wordt er gereden en alle deelnemers worden verdeeld in drie groepen. Sportrijders, amateur racers en profi racers. Rijtijd is er meer dan genoeg en wisselen van groep kan gedurende de week. Voor vijf dagen Spaans circuit plezier betaal je slechts € 595. Voor de boxen rekent het circuit € 100 per dag maar deze zijn redelijk ruim en gemakkelijk met 5 rijders te delen.

Inschrijven kan via de website  www.motorsportschool.com

Bandenservice
Motorsportschool Zolder zorgt ter plaatse voor een bandenservice en een technische service. Banden bestel je best op voorhand via wim@bmwracingteam.eu . De technische service zorgt tevens voor de aanvoer van benzine.

Restaurant
Het restaurant op het circuit serveert ’s middag de perfecte lichte lunch voor een aantrekkelijke prijs. Op woensdag wordt er een BBQ op het circuit georganiseerd.

Transport
Motorsportschool Zolder voorziet ook in motortransport van het Belgische Zonhoven naar Almeria en uiteraard ook terug. Hiervoor betaal je € 399. De motor kan worden gebracht op maandag 11 maart tussen 9:00 en 16:00 uur of op dinsdag 12 maart tussen 14:00 en 21:00 uur.

Motorsportschool Zolder zorgt voor het transport van de motorfiets inclusief 1 set velgen, 1 racepak, 1 helm en iedereen krijgt een doos van 60x60x60 voor het meenemen van klein materiaal.

Hotel
De Alpha Racing Van Zon BMW Team en Motorsportschool Zolder crew logeert tijdens de voorjaarstraining  in Hotel Marina Playa in Mojacar. Hier heeft de Motorsportschool Zolder een speciaal tarief, namelijk € 37 per persoon per dag op basis van half pension en 2 personen per kamer.

De Motorsportschool Zolder crew logeert hier al een aantal jaren en het hotel heeft alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Als je boekt ( mastilleros@servigroup.es ) gewoon vragen naar de Motorsportschool promotie.

Meer info
Mocht je meer info willen of verder nog vragen hebben in verband met deze training, mail dan gerust naar info@motorsportschool.be