Motul in 2024 topsponsor Kawasaki Racing Team WorldSBK

1395
lowes-bassani
Alex Lowes (l) en Axel Bassani (r) | foto© Kawasaki Racing

Tijdens de lancering van het 2024 Kawasaki Racing Team WorldSBK vielen een aantal zaken op. Zo ontbreekt het bekende Monster Energy logo het komende seizoen op de machines van Alex Lowes en Axal Bassani en wordt deze plaats op de kuip in 2024 ingenomen door het rood/witte logo van de Franse oliegigant Motul.

Eén van de hoogtepunten van de recente lancering van het 2024 KRT Team was de onthulling van de twee Kawasaki ZX-10RR machine in de kleuren zoals deze het komende seizoen te zien zullen zijn in het FIM Superbike World Championship. Opvallend tijdens deze onthulling was de aanwezigheid van het Motul logo op de twee Ninja ZX-10RR motoren

Naar nu bekend is geworden treedt Motul in 2024 toe als topsponsor van het Kawasaki Racing Team WorldSBK, waardoor een belangrijke nieuwe relatie ontstaat dat een nieuw tijdperk van samenwerking en mogelijkheden op – en naast het circuit inluidt.

Naast de titelsponsor van het FIM Superbike World Championship en de vele andere sponsoractiviteiten binnen de sport, is Motul een topmerk op het gebied van smeermiddelen, gespecialiseerd in motorrijden en heeft een lange staat van dienst binnen de WorldSBK paddock.

Monster Energy
Het ontbreken van het Monster Energy op de motoren van het Kawasaki Racing Team WorldSBK houdt niet in dat de Amerikaanse energydranken fabrikant in 2024 minder prominent aanwezig zal zijn in de WorldSBK paddock. De oplettende motorsport fan zal het vast en zeker niet ontgaan zijn dat het Monster Energy logo dit seizoen prominent te zien zal zijn op de Pata Prometeon Yamaha machines van Jonathan Rea en Andrea Locatelli en ook op de Aruba Ducati’s van Alváro Bautista en Nicolò Bulega.Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instragram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.