Motul keert terug als partner bij GASGAS Factory Racing Tech3

1778
herve-poncharal
Hervé Poncharal | foto© Tech3 Racing

Motul heeft een meerjarige samenwerkingsovereenkomst gesloten met GASGAS Factory Racing Tech3, het Franse team dat zowel in de MotoGP-, Moto3- en als ook de MotoE-klasse van het MotoGP wereldkampioenschap actief is.

In 2024 keert het Motul logo terug op de kuipen van het GASGAS Factory Racing Tech3-team in een vernieuwd partnerschap dat gericht is op het vergroten van de zichtbaarheid van het merk, productontwikkeling en het stimuleren van aantrekkelijke initiatieven voor fans en motorsportliefhebbers.

De MotoGP is het summum van motorraces, bekend om het verleggen van de grenzen van technologie en prestaties. Door samen te werken met een GASGAS Factory Racing Tech3, opereert Motul in een high-performance omgeving waar haar producten kunnen worden getest onder extreme omstandigheden.

Augusto Fernandez (26 jaar) en Pedro Acosta (19 jaar), die in 2024 debuteert in de MotoGP-klasse, vormen komend seizoen het rijdersduo binnen het GASGAS Factory Racing Tech3-team.

Motul en Tech3 Racing zijn geen onbekenden van elkaar, de twee Franse bedrijven werkten van 2008 tot 2018 ook als nauw samen. De afgelopen vijf jaar sierde het logo van Elf op de kuipen van de Tech3 Racing machines.Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instragram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.