Motul TT Assen 2024: Speciale Club Motul weekend tickets

3192
motul-tt-assen
Motul TT Assen | foto© TT Circuit Assen

Ook in 2024 is Motul als titelsponsor verbonden aan de Dutch TT. Wil jij dit evenement bijwonen? Dat kan, titelsponsor Motul 500 heeft speciale Motul weekend tickets in de aanbieding. Deze kaarten bieden je niet alleen een fantastische plaats, maar ook nog eens speciale Club Motul voordelen!

De Motul TT Assen trekt ieder jaar duizenden fans uit heel Europa en ver daarbuiten. Toprijders uit de MotoGP-, Moto2- en Moto3-klassen strijden hier om de overwinning op het bochtige en uitdagende circuit. Het evenement staat ook bekend om zijn levendige sfeer, met fans die dagen van tevoren kamperen en genieten van livemuziek, eten en drinken.Wil jij ook deel uitmaken van dit evenement?
Dat kan! De verkoop van 500 speciale kaarten voor de Motul tribune is inmiddels gestart. Deze kaarten bieden je niet alleen een fantastische plaats, maar ook nog eens speciale Club Motul voordelen! De kaarten zijn uitsluitend via de Club Motul webshop verkrijgbaar.

Club Motul TT Assen weekend ticket
Bekijk alle races tijdens het gehele raceweekend!, inclusief de MotoGP trainingen, kwalificatie ,de race en alle overige raceseries! Vrijdag en zaterdag heb je toegang tot alle geopende tribunes en staanplaats-gebieden.
Op de zondag heb je toegang tot onze unieke Motul tribune met speciaal voor jou gereserveerde zitplaatsen tijdens de MotoGP! (VAK OH). Daarnaast heb je op zondag ook toegang tot alle staanplaats-gebieden.

Bij aanschaf van deze Club Motul tickets heb je ook nog eens de volgende voordelen:

 • Je ontvangt een prachtige Motul goodiebag
  – Deze goodiebag bestaat uit; een Motul vlag, een bidon, een Motul cap, een opvouwbare poncho, oordopjes een zitkussen en 2 wave tubes. Dit allemaal in een handige rugzak.
 • Je ontvangt een digitale kortingsvoucher voor de Club Motul webshop
 • Eenvoudig toegang tot de Motul Fan zonde welke zich direct achter de tribune bevindt
  – Hier vind je onder andere horecagelegenheden, diversen stands waaronder de Club Motul ‘lifestyle stand’ waar je jou favoriete Motul kleding kan aanschaffen, het ‘meet & greet’ podium en live DJ’s! 
 • Je maakt automatisch kans op 1 van de 5 pakketen voor een jaar lang gratis Motul vloeistoffen voor het onderhouden van je motorfiets.
  – Geef je merk en type motorfiets op en Motul zorgt voor de rest!
 • Onder de kopers van de Club Motul tickets worden er twee VIP-tickets (paddockpassen) verloot voor de Motul TT Assen.

De prijs voor deze speciale Club Motul weekend tickets is gelijk aan die van reguliere TT-tickets.

Zondag ticket
Kan of wil je alleen op zondag het evenement bijwonen? Geen probleem, Motul verkoopt ook tickets voor alleen de zondag. Ook met dit Club Motul zondag ticket heb je op zondag toegang tot de unieke Motul tribune (Haarbocht) met een speciaal voor jou gereserveerde zitplaats (Vak OK). Daarnaast heb je toegang tot alle staanplaats gebieden.

Meer info en bestelmogelijkheden via de volgende link: Motul TT Assen weekend tickets

LET OP: Motul beschikt slechts over een beperkt aantal (500) kaarten, zorg dat je op tijd besteld!

Motul
Zoals bij de meeste motorsportliefhebbers bekend is, is Motul een belangrijke commerciële partner binnen de MotoGP en het FIM Superbike World Championship. Dit bewijst ook de nauwe, jarenlange samenwerking, tussen het TT Circuit Assen en Motul. Sinds 2015 is Motul dan ook hoofdsponsor van de ‘Dutch TT’. Een perfecte combinatie tussen een historisch bedrijf en een historisch circuit.Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instagram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.