Motul TT Assen: Jasper Iwema (P17) en Bo Bendsneyder (P22) over hun eerste dag

3014
jasper-iwema
Jasper Iwema | foto© Pons Racing

Jasper Iwema en Bo Bendsneyder kijken terug op een moeizaam en teleurstellend verlopen eerste dag van de Motul TT Assen. Voor beide Nederlanders verliep de eerste dag van hun thuis Grand Prix allesbehalve naar wens.

Onderstaand de reacties van zowel de MotoE als ook de Moto2 coureur na afloop van vrijdag trainingen.

Jasper Iwema (P17): “Niet de eerste dag waar we op gehoopt hadden tijdens mijn thuis Grand Prix. In FP1 hadden we problemen met de setup, die hebben geprobeerd te verhelpen voor FP2. Op het moment dat ik wilde aanzetten in deze sessie ging ik onderuit. We zijn nu druk bezig met de data zodat we een betere tweede dag kunnen hebben en ik heb er vertrouwen in dat we morgen een goede stap kunnen maken!”

Bo Bendsneyder (P22): “Het was een moeilijke dag. Ik ben teleurgesteld omdat het niet de beste manier is om het weekend te beginnen, maar het goede is dat we veel informatie hebben meegenomen en we gaan hard werken. Ik heb vertrouwen in het team dus we zullen ons morgen verbeteren. Ik kijk uit naar de tweede dag en hopelijk wordt het een veel betere dag.”

 Racesport.nl Liveblog
Voor meer informatie en details van deze en andere sessies gedurende de eerste dag van de 90e Motul TT Assen verwijzen we jullie graag naar het Racesport.nl Liveblog: Racesport.nl Liveblog-vrijdag.

Handige links Motul TT Assen:

Tijdschema en volledige uitslagen
Waar te volgen op TV
Fotoverslag – Donderdag
Fotoverslag – Vrijdag
Fotoverslag – Zaterdag
Fotoverslag – Zondag

Racesport.nl Supporter

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter