MRP-wintertraining Cartagena: 14, 15 en 16 februari 2022

950
mrp-cartagena

Kom en sluit je aan bij het BMW EWC en IDM-team van Motorcycle Racing Parts (MRP) voor een buitengewone circuittraining van 14 t/m 16 februari 2022 in het Spaanse Cartagena.

Een wintertraining moet niet alleen de opwarmer voor het seizoen zijn, MRP vindt dat het ook leuk moet zijn met vrienden op het circuit… en natuurlijk veel rijtijd. MRP (mrp-racing.com) organiseert een winterevenement op het mooie circuit van Cartagena.

Gedurende deze drie dagen gaat men in 3 groepen rijden waarvan elke groep uit 30 rijders bestaat! Dus veel tijd op de baan (7 uur!) en een laag aantal rijders.

De drie groepen worden verdeeld in

  • Vrij rijden
  • Racers / Snel Vrij Rijden
  • IDM/EWC rijder

bmw-endurancePlezier op en naast het circuit, alle geregistreerde rijders krijgen een gratis BBQ de eerste avond samen met een happy hour bij de MRP-race trucks. Extra mensen die willen deelnemen aan de BBQ is mogelijk middels aanmelding via het inschrijfformulier.

Maar om de eetlust op te wekken, zal men kunnen deelnemen aan een trackwalk in het gezelschap van een aantal professionele coureurs en MRP crew.

Tijdens de tweede dag wordt er na afloop van de actie op de baan een pitbike race georganiseerd. Aparte inschrijvingsformulieren hiervoor zullen naar alle deelnemers gemaild worden.

MRP zal ook aanwezig zijn met hun raceservice en bandenservice. Rijders die bij MRP een S1000RR hebben gekocht, kunnen tevens gratis advies krijgen van de MRP-crew over de afstelling. Andere rijders kunnen dit advies ook apart boeken tegen een aantrekkelijke lage prijs.

Al dit plezier en tijd op het circuit zal worden aangeboden voor slechts € 480,– per rijder. Transport van het Belgische Zonhoven naar Cartagena van je motor en rijmateriaal + wielset is beschikbaar voor € 370 per motor.

Hotelaanbiedingen zullen binnenkort bekend gemaakt worden. Hou er rekening mee dat je op Spaanse tracks een persoonlijke verzekering nodig hebt die medische kosten dekt.

  • mrp-cartagena-2022Check foto in onderstaande download link (transport voorbeeld) om een idee te krijgen van wat je allemaal kan mee laten nemen. Tijdstip van inlevering zal later meegedeeld worden. Drop off van het materiaal zal zijn op de Industrieweg 2050 – 3520 in Zonhoven (België).
  • Reserveren kan via het onderstaande inschrijfformulier.
  • Onderstaand ook de link voor de circuitdag bandenprijzen. Gelieve alle bestellingen op tijd te mailen om er zeker van te zijn dat uw bandenkeuze beschikbaar is.

Download links:

Gelieve alle formulieren of vragen te mailen naar [email protected]Racesport.nl Supporter


Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?

Word dan nu Racesport.nl supporter. Meer info: www.racesport.nl/supporter