Naast Pedrosa ook MotoGP wildcard voor Savadori en Bradl in Jerez

1653
stefan-bradl
Stefan Bradl | foto© HRC

Niet alleen Dani Pedrosa zal over een week tijdens de Spaanse Grand Prix met een MotoGP wildcard aan de start verschijnen, ook Lorenzo Savadori (Aprilia) en Stefan Bradl (Honda) zullen op het Spaanse circuit aan de start verschijnen middels een wildcard.

Het MotoGP startveld zal volgende week tijdens de vierde Grand Prix van het seizoen op Circuito de Jerez Angel Nieto geen tweeëntwintig maar vijfentwintig coureurs tellen. Nadat eerder KTM Dani Pedrosa al had ingeschreven met een wildcard hebben nu Aprilia en Honda het voorbeeld van de Oostenrijkers gevolg en Lorenzo Savadori en Stefan Bradl ingeschreven middels een wildcard.De Spaanse Grand Prix, de Gran Premio Estrella Galicia 0,0 de España wordt verreden in het weekend van 26 t/m 28 april.Volg Racesport.nl ook via de onderstaande social mediakanalen

Facebook | Instagram |  Twitter | Threads | YouTube          Vrijwillige bijdrage     

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, bent u tevreden met het door ons gebrachte gratis te lezen motorsportnieuws en wilt u het werk van het Racesport.nl redactieteam mede ondersteunen?

Dat kan d.m.v. een vrijwillige bijdrage via de betaallink vrijwillige bijdrage Racesport.nl  of door een bijdrage over te maken naar het volgende bankrekening nummer:

NL31 BUNQ 2035 9539 44 t.n.v. ES Event & Sports Promoter, onder vermelding van ‘vrijwillige bijdrage Racesport.nl’Op maandagochtend de wekelijkse Racesport.nl nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres invullen en op de ‘inschrijven’ button klikken is voldoende.