Navarro, Nakagami en Rossi het snelst tijdens warm-up in Catalunya

38

Jorge Navarro (Moto3), Takaaki Nakagami (Moto2) en Valentino Rossi (MotoGP) hebben zondagochtend de snelste tijd laten noteren tijdens de warm-up sessies van de Gran Premi Monster Energy de Catalunya.

Moto3:
Zoals gebruikelijk opende de lichtste klasse van het MotoGP wereldkampioenschap de wedstrijd dag van de Gran Premi Monster Energy de Catalunya.

Het was Jorge Navarro die met een rondetijd van 1’54.695 na afloop van de sessie de lijst aanvoerde voor Khavrul Idham Pawi, Aran Canet, Enea Bastianini en Niccolò Antonelli.

Bo Bendsneyder kende een goede warm-up sessie, de Nederlander was nagenoeg de gehele sessie binnen de top vijftien te vinden om uiteindelijk met een snelste ronde van 1’56.078 deze warm-up af te sluiten.

Livio Loi noteerde een snelste ronde van 1’56.566, de RW Racing GP coureur zag zichzelf hiermee na afloop terug als vierentwintigste op de lijst.

Moto2
De Japanner Takaaki Nakagami was in deze sessie met een snelste ronde van 1’50.221 de snelste man voor Franco Mornbidelli, Alex Rins, Johann Zarco en Jonas Folger.

MotoGP:
In de koningsklasse was het Valentino Rossi die met een snelste ronde van 1’45.318 na afloop de lijst aanvoerde voor Marc Marquez, Andrea Iannone en Pol Espargaró.

Opvallend was de twintigste rondetijd van Dani Pedrosa, de Repsol Honda coureur die zich zaterdag als derde wist te kwalificeren moest maar liefst ruim twee seconden toegeven op de snelste tijd van Rossi.