Vanwege de aanhoudende internationale impact van de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) zal de Nederlandse ronde van het FIM Superbike World Championship op het TT Circuit Assen geen doorgang vinden op de oorspronkelijke datum. Het evenement is  verplaatst naar het weekend van 21 t/m 23 augustus.

Zoals al eerder vermeld zal de Nederlandse ronde van het FIM Superbike World Championship op het TT Circuit Assen geen doorgang vinden in het weekend van 17 t/m 19 april aanstaande.

De FIM, het TT Circuit Assen en de Dorna WSBK organisatie hebben dinsdagmiddag 24 maart in een uitgebracht persbericht bekend gemaakt dat het evenement verplaatst wordt naar het weekend van 21 t/m 23 augustus.

Toegangskaarten die inmiddels zijn gekocht voor het WK Superbike blijven geldig voor de nieuwe datum.

FIM en de Dorna WSBK organisatie werken voortdurend samen met de verschillende circuits en lokale autoriteiten om de situatie in elk land op te volgen en zullen dienovereenkomstig informatie verstrekken als er verdere wijzigingen in de 2020-kalender worden aangebracht.

Verdere updates volgen binnenkort.

 


Speel mee met het MotoGP Jaarspel. Minimaal 1.750 Euro aan prijzen!

Bent u een trouwe bezoeker van deze website, wilt u ons werk mede ondersteunen en daarnaast ook nog eens regelmatig kans maken op fantastische prijzen?
Word dan nu Racesport.nl supporter. Middels een vrijwillige bijdrage van minimaal € 15,00 mag u zich met recht een trouwe Racesport.nl supporter* noemen. Als Racesport.nl supporter ondersteunt u niet alleen het werk van de Racesport.nl redactie maar dingt u ook nog eens regelmatig mee naar fantastische prijzen. De acties hiervoor en uitslagen hiervan worden vanaf nu uitsluitend en exclusief middels een speciale Racesport.nl supporters nieuwsbrief gepubliceerd en bekend gemaakt.
Ook Racesport.nl supporter worden? Dat kan via de volgende betaallink:  ING – Betaalverzoek of door onderstaande QR-code te scannen.* Racesport.nl bezoekers betalen minimaal € 15,00 en zijn daarmee een seizoen lang als Racesport.nl supporter verbonden aan de site. In januari ontvangt u automatisch een e-mail met de vraag of u zich opnieuw voor een seizoen wilt aanmelden.
Bij betaling graag uw e-mailadres vermelden waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen. Een e-mail sturen naar office@racesport.nl kan ook.

Bekijk je Racesport.nl op je mobiel, download dan nu de nieuwe Racesport.nl App